Connect with us

ჯანმრთელობა

მიირთვით შემწვარი ნიორი და მომდევნო 24 საათი თქვენი ორგანიზმი მადლიერი იქნება. ჯანმრთელობა აღარ შეგაწუხებთ

ნიორი – მძლავრი ნატურალური ანტიბიოტიკია. მისი მირთმევიდან 24 საათის შემდეგაც კი, იგი აგრძელებს ორგანიზმზე აქტიურად მოქმედებას. ეს საშუალება, პარაზიტების განადგურებისა და ტოქსინების მოშორების ხარჯზე, ეს უნიკალური პროდუქტი აახალგაზრდავებს შიდა ორგანოებს და გეხმარებათ ქრონიკული დაავადებების განკურნებაშიც კი.

როგორ მივირთვათ ნიორი

სასარგებლოა ტაფაზე შემწვარი ან ღუმელში გამომცხვარი ნივრის მირთმევა. ასე მომზადებული ბოსტნეული არ ხასიათდება მკვეთრი გემოთი და სუნით, სამაგიეროდ, სამკურნალო თვისებებს ინარჩუნებს და ორგანიზმის მიერ სრულად აითვისება.

ჩვევად შემოიღეთ 2-3 დღეში ერთხელ ნივრის ასე მომზადება, ჯანმრთელობის ცვლილებები კი სასიამოვნოდ გაგაოცებთ. ნიორი საგრძნობლად ამცირებს სისხლში ქოლესტერინის დონეს, წმენდს არტერიებს და გეხმარებათ წნევასთან დაკავშირებული პრობლემების მოგვარებასი. ასეთი პროდუქტის მიღება კარგია მათთის, ვისაც კუჭის ან ჭარბი წონის პრობლემები აქვთ, ასევე, იგი წარმოუდგენლად სასარგებლოა დიაბეტის დროს.

გამომცხვარი და შემწვარი ნიორი მაღალი საკვები ღირებულებით გამოირჩევა, წყვეტს მუდმივი დაღლილობისა და დაქვეითებული იმუნიტეტის პრობლემებს. ცალკე უნდა აღინიშნოს, რომ ასეთი კერძი გახდომაშიც გეხმარებათ! მეტაბოლიზმის დასჩქარებლად, საკმარისია 6 კბილი გამომცხვარი ან შემწვარი ნივრის მირთმევა 2 დღეში ერთხელ მაინც.

რა ხდება, როცა შემწვარი ნიორი ხვდება ორგანიზმში

1. 1 საათი – როცა ნიორი ახლახან მოხვდა კუჭში, ორგანიზმი მას აღიქვამს, როგორც ჩვეულებრივ საკვებს.

2. 2-4 საათი – ნიორი ახდენს თავისუფალი რადიკალების ლიკვიდირებას, ებრძვის კიბოს უჯრედებს.

3. 4-6 საათი – ანადგურებს ცხიმოვან ფენებს, ორგანიზმიდან დევნის ჭარბ სითხეს.

4. 6-7 საათი – ნიორი ანადგურებს მავნე ბაქტერიებს, რომლებიც ორგანიზმშია გავრცელებული.

5. 8-10 საათი – ხელს უშლის ორგანიზმში უჯრედების ფერმენტირების პროცესს.

6. 10-24 საათი – ნიორი ღრმად წმენდს მთელ ორგანიზმს. გამოდევნის შლაკებსა და მავნე ბაქტერიების ცხოველქმედების შედეგებს.

24 საათის შემდეგად კი, ეს ბიოლოგიურად აქტიური პროდუქტი აგრძელებს მოქმედებას.

ნივრის პიურეს თავისებური, მოტკბი და სასიამოვნო გემო აქვს. შეგიძლიათ, შემწვარი ნივრისგან მოამზადოთ ერთგვარი სპრედი და მოიმზადოთ ბუტერბროდები.

თამამად დაუმატეთ ნიორი სხვადასხვა კერძს: იგი უხდება ფლოვს, გამომცხვარ ხორცს, ბოსტნეულის ნებისმიერ რაგუს.. ასეთი კერძის სასარგებლო თვისებები გაასმაგდება, გემო კი – შეუდარებელი გახდება.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.