Connect with us

ჯანმრთელობა

ღვინო თაფლით – გასაოცარი რეცეპტი ჩვენი ჯანმრთელობისთვის

როგორ მივიღოთ მაქსიმალური სარგებელი თაფლისგან?! ღვინო თაფლით – გასაოცარი რეცეფტი!

თაფლის სამკურნალო თვისებები დამატებით რეკომენდაციებს რომ არ საჭიროებენ ეს კარგად ვიცით, ისიც ვიცით რომ მისი გაცხელება რეკომენდებული არ არის. ადამიანთა უმეტესობა მას ჩაის აყოლებს, თუმცა არსებობს გაცილებით ეფექტური და ამასთანავე იოლი მეთოდიც…

ინგრედიენტები:

  • 1 ლიტრი წითელი მშრალი ღვინო
  • 500 გრამი თაფლი

მომზადება:

აურიეთ ღვინო თაფლთან, გადაასხით ნარევი შუშის ბოთლში. შეინახეტ თაფლის ელექსირი მაცივარში. დალიეთ ლიქიორის ჭიქით (25 მილიგრამი) – ყოველდღე, სასურველია სადილზე, ჭამამადე.

სამკურნალო ეფექტი:

1. არეგულირებს კუჭ- ნაწლავის ტრაქტის მოქმედებას, აუმჯობესებს საჭმლის მონელებას. სასარგებლოა კუჭის გაღიზიანებისას.

2. ამაღლებს ენერგიულობას, ხსნის დაღლილობას, ახდენს ძილის რეჟიმის ნორმალიზებას.

3. ხსნის ქრონიკულ მდგომარეობას ღვიძლის დაავდებებისას

4. შემთბარი კაგორი (სადესერტო წითელი ღვინო, მაგ.: საფერავი) თაფლითგაციების სიმპტომებს აშორებს

5. სასარგებლოა მამაკაცებისთვის: რეკომენდებულია მისი მიღება სასქესო ფუნქციის დაქვეიტების და ჰორმონალური პრობლემების დროს.

6. ღვინო თაფლით მავნე ბაქტერიებს კლავს, იმათაც კი რომელბიც ანტიბიოტიკების მიმართ მდგრადები არიან. შესაბამისად მისი მირება კარგია ანთებითი პროცესების დროს.

7. ამაგრებს გულ-სისხლძარღვთა სისტემას და აუმჯობესებს სისხლის მიმოქცევას.

8. აშორებს წნევის სწრაფ ცვლილებებთან დაკავშირებულ პრობლემებს.

ეს სასმელი გასნაკუთრებით სასარგებლოა ანტიბიოტიკებით მკურნალობის კურსის შემდეგ. ის დაგეხმარებათ კუჭ-ნაწლავში მიკროფლორის აღდგენაში.

ასეთი მკურნალობა – ნამდვილი სიამოვნებაა! სცადეთ ეს საშუალება და ის გაზრდის ორგანიზმის დაავდებებისადმი წინააღმდეგობის უნარს, ასევე დაგეხმარებათ უკვე არსებულ დაავადებებთან გამკლავებაშიც. გისურვებთ ჯანმრთელობას!