სხვა
ამ პროდუქტის დამზადებისს პროცესს რომ ნახავთ, მას აღარასოდეს შეჭამთ
ალბათ ნებისმიერი ჩვენგანისთვის ნაცნობი სიტუაციაა, როდესაც მოშიებისას იმას მიირთმევ რაც ხელხში მოგხვდება. მაგალითად, მოუცლელი დედიკოებისთვის სოსისები ნამდვილი შვებაა.
მოვხარშეთ, მივიტანეთ სუფრასთან პიურესთან ან ბოსტნეულთან ერთად და მეუღლე და შვილები უკვე დანაყრებულები და კმაყოფილები არიან.
თუმცა ოდესმე დაფიქრებულხართ როგორ ამზადებებნ მათ?! ტრადიციულ სოსისებშიც და მათშიც რომლებსაც 200 წლის წინ ამზადებდნენ გერმანიაში, მასში უნდა იყოს როგორც საქონლის ასევე ღორის ხორცი. ხოლო სოიოსა და სხვა შემცვლელებზე ლაპარაკიც ზედმეტია. თუმცა პრაქტიკაში საქმე სულ სხვაგვარადაა.
შეიძლება კი, თანამედროვე სოსისს ხორცის პროდუქტი ვუწოდოთ?! უყურეთ ამ ვიდეოს და ბევრ კითხვაზე გასცემთ პასუხს